dissabte, 16 de febrer del 2013

A.G Porta i Greogorio Casamayor presenten el seu llibre “Otra vida en la maleta”

Les activitats relacionades amb el BCNegra 2013 es prolongaran fins a finals de febrer


El periodista Óscar Carreño, que havia de moderar el col·loqui, no ha pogut assistir-hi i els escriptors han improvisat basant-se en una entrevista que els hi havia fet per la revista Quimera. 

Marina Force Castells// “Otra vida en la maleta” és la primera novel·la que escriuen a quatre mans A.G Porta i Gregorio Casamayor.  El llibre narra la història d'Àfrica Bonal, una adolescent de 16 anys que descobreix que la seva mare l'ha enganyat sobre la identitat del seu pare. Aquesta mentida fa trontollar els fonaments vitals de la jove, que desorientada s’escapa de casa i comet moltes bogeries.
Tot i que la idea base del llibre és de Gregorio Casamayor, l’escriptor ha afirmat que hi ha moltes aportacions d'A.G Porta, com ara “alguns dels personatges claus de la trama”. La novel·la s’ha gestat parcialment als bars de Barcelona, on ambdós autors es trobaven per sopar i decidir-ne l’orientació.
A.G Porta considera que el llibre té un cert punt policíac, però no pot ser encasellat merament en el gènere negre “perquè hi hagi un assassinat”. A més, ha puntualitzat  que escriure una novel·la a quatre mans “no suma, encara que sí que dota l’obra d’un aire diferent”.

Pel què fa a projectes futurs, els escriptors no han descartat escriure una altra novel·la junts, tot i que de moment Gregorio Casamayor està esperant l’opinió d’un editor sobre la seva darrera creació La fatiga de las emociones i A.G Porta està acabant d’escriure un llibre que va començar ara fa 10 anys.

Enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada